03.12.2018

A ndiheni sikur nuk keni zgjedhje ose alternativë?

Ju mund të merrni ndihmë ose mbështejet

Nëse ju ose dikush që njihni keni nevojë për ndihme, ose mbështeje kontaktoni këto organizata lokale:

Shpresa Programme

+44 20 7511 1586

http://www.shpresaprogramme.com/

Signs of sexual exploitation

A është dikush:

  • duke kontrolluar lëvizjet tuaja ose ku/ kur fle
  • në posedim të dokumentave tuaja të identitetit
  • duke ju bërë presion për te ofruar shërbime seksuale
  • duke ju venë presion të punoni në një vëndë të pasigurt edhe të papastër
  • duke ju kërcënuar ty, familjen tënde ose të dashurit tuaj
  • duke ju bërë të ndiheni sikur nuk keni alternativë

Shenjat të tjera të shfrytëzimit seksual:

  • Abuzimi fizik, emocional edhe/ ose seksual
  • Kontakt i kufizuar me miqtë dhe familjen
  • nuk lejohesh të mbash pagën tënde

Partner organisations

Croydon Community Against Trafficking

http://theccat.com/

Croydon Council

https://www.croydon.gov.uk/

Learn more about human trafficking